Platforminstellingen

In Instellingen beheer je je persoonlijke profiel en de gegevens, documenten en facturen van je bedrijf. Je team, voertuigen, beoordelingen en PickUp Coins hebben elk een eigen pagina, die je opent via het gebruikersmenu. Deze pagina geeft je een snel overzicht van waar alles staat.

Instellingen openen

Klik op je naam onderaan de zijbalk om het gebruikersmenu te openen en kies Account — of open direct de URL /settings.

Account in het gebruikersmenu

Via hetzelfde menu open je ook Medewerkers, Voertuigen, Feedback & meldingen, Beoordelingen en je PickUp Coins, en wissel je van taal en donkere modus. Zie Het gebruikersmenu voor de volledige rondleiding.

De tabbladen

Instellingen heeft tabbladen op twee niveaus:

Profiel

Je persoonlijke account — naam, profielfoto, wachtwoord en account verwijderen.

Bedrijf

De instellingen op bedrijfsniveau, verdeeld over subtabbladen:

  • Bedrijfsgegevens — bedrijfsnaam, btw-nummer, adres, telefoon, logo
  • Documenten — vergunningen, certificaten, verzekeringen
  • Facturatie — facturen en de verificatiekosten

Tabblad Bedrijf met de subtabbladen Bedrijfsgegevens, Documenten en Facturatie

Het tabblad Bedrijf is zichtbaar voor eigenaars en voor medewerkers die het bedrijfsprofiel mogen bewerken. Documenten en Facturatie zijn zichtbaar voor gebruikers met volledige toegang.

Snel overzicht: waar vind je wat

Op zoek naar...Pad
Je naam wijzigenInstellingen → Profiel → Bewerken
Profielfoto / avatarInstellingen → Profiel → Profielfoto
Wachtwoord wijzigenInstellingen → Profiel → Beveiliging → Wachtwoord wijzigen
Je account verwijderenInstellingen → Profiel → Gevarenzone
Bedrijfsnaam, adres, telefoonInstellingen → Bedrijf → Bedrijfsgegevens → Bedrijfsgegevens bewerken
BedrijfslogoInstellingen → Bedrijf → Bedrijfsgegevens → Logo uploaden
Een document uploadenInstellingen → Bedrijf → Documenten → Document toevoegen
Facturen & verificatiekostenInstellingen → Bedrijf → Facturatie
Een voertuig toevoegen of bewerkenGebruikersmenu → Voertuigen (/fleet/list)
Een collega uitnodigen, rechten wijzigenGebruikersmenu → Medewerkers (/employees)
Saldo PickUp CoinsGebruikersmenu → PickUp Coins
Je beoordelingenGebruikersmenu → Beoordelingen (/settings/ratings)
Taal van de interface wijzigenGebruikersmenu → Taal
Lichte / donkere modusGebruikersmenu → Donkere modus / Lichte modus

Wie ziet wat

Instellingen houdt rekening met rechten:

  • Eigenaars zien alles
  • Andere rollen (manager, dispatcher, chauffeur) zien wat hun rechten toestaan — alleen medewerkers met het recht „Bedrijf bewerken" kunnen bijvoorbeeld het bedrijfslogo wijzigen
  • Voor het uitnodigen of verwijderen van collega's is het recht „Medewerkers beheren" nodig
  • Account verwijderen kan alleen door eigenaars

Waar verder

Meer hulp nodig?

Ons supportteam is 24/7 beschikbaar. Contact opnemen met support